NOVÁ AFFILIATE SÍŤ

Exkluzivní kampaně na SMS půjčky, které jinde nenajdete

Nová affiliate síť přichází na český trh s affiliate kampaněmi, které jinde rozhodně nenajdete. Přináší kampaně s defaultní platbou za lead 1 až 4 € nebo za sale až 12 €. ...

středa 3. července 2013

CRESCO jako affiliate síť je zpět

Významný hráč na českém lead-gen trhu je zpět se svým novým affiliate programem. Výší default provizí navíc vyšponoval laťku opravdu vysoko.

Po více než půl roce od ukončení původního affiliate programu běžícího na PostAffiliate Pro se CRESCO GROUP znovu vrací a to na vlastní platformě s názvem Anaconda. Pro partnery nabízí klasické reklamní kampaně na půjčky Home Credit, Provident, Profi Credit, Ferratum a CreditON a k nim řadu bannerů, iframů a landing-pages. Většina reklamních prvků drží jednotný grafický styl, iframy jsou opravdu hezké ve stylu, kterému já osobně říkám "CRESCO styl" alá většina jejich landing pages. CRESCO weby pozná zřejmě většina finančních affiláků na první pohled. Jednoduché, velká písmena a zářivé barvy... Zkrátka iframy CRESCO group budou určitě fungovat.

Registrovat se můžete zde

Výše provizí

Co se výše provizí týče, nabízí CRESCO group defaultně ty nejvyšší na trhu. Názorným příkladem může být třeba kampaň Ferratum s platbou 350 Kč za nového zákazníka. Tady máte porovnání default provizí u třech affiliate sítí, které kampaň nabízejí. Nejméně za nového zákazníka získáte u AdBenefitu, který ovšem narozdíl od ostatních jako jediný nabízí u Ferratum první půjčku zdarma, což je výborný podpůrný prvek pro získávání leadů. Vím přesně proč tomu tak je, ale nejsem si jistý zda to mohu prozradit, tak to raději vynechám.

Kampaň Ferratum - porovnání default provizí

Affil. síť Nový zákazník Opakovaný zákazník
CG 350 Kč 40 Kč
EO 300 Kč 70 Kč
ADB
(obě varianty)
150 Kč
250 Kč 70 Kč
Údaje jsou aktuální k 3.7.2013

Obdobná situace ohledně výše provizí je také u Home Credit,Profi Credit a Provident kampaně. Dočasně také můžete získat u kampaně CreditON VIP provizi 75 Kč za registraci žadatele (lead je validní i bez úhrady 1 Kč). Nevím však jistě, zda má lead pro Crediton také nárok na první půjčku zdarma (zřejmě ne, nejspíše by se to promítlo na landing page a v popisu kampaně).

Když to shrnu stojí kampaně CRESCO group určitě za vyzkoušení, nicméně já raději nechám současné weby jak jsou a CRESCO vyzkouším spíše u nových projektů. Ztrácím už totiž trochu přehled kde mám jaké reklamní prvky :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nekomentujte blog s odkazy na vaše affil weby - seriously, nezkoušejte to. Jediný povolený odkaz je odkaz na homepage osobního webu/blogu nebo homepage zaměstnavatele (tzn. firmy, která vás zaměstnává - nikoliv její divize nebo konkrétního projektu.)